10 машини почистват улиците от снега в Благоевград

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Над 70 служители на общинска фирма „Биострой“ са ангажирани с почистване на снега по главните пътни артерии и пешеходни зони в Благоевград. Общо 10 машини обработват със сол и луга централна градска част и кварталите в града. Осоляват се подходите към лечебните заведения и спирките.

Община Благоевград  призовава собствениците и шофьорите на автомобили да паркират на обозначените за това места, без да възпрепятстват работата и движението на техниката за снегопочистване. Община Благоевград апелира към собствениците на жилищни сгради, имоти и търговски обекти да предприемат действия по почистване на прилежащите тротоари и подходи към обектите.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини