Атрактивно ревю с европейско и азиатско облекло организират в Банско

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско
С Международно модно ревю на традиционни облекла Регионалната мрежа „ХоумНет Източна Европа и Централна Азия” ще отбележи десетата годишнина от регистрацията си.
 
Организацията, обединяваща надомни работници и занаятчии, ще представи традиционни дрехи от европейски и азиатски страни. Ще бъде показана и представителна сбирка на автентични носии от българските землища „Непреходна вечност” по идея и хореография на Мартин Влахов.
 
Ще видим и традиционни облекла от Македония, Сърбия и Централна Азия. Ревюто ще премине под музикалния съпровод на фолклорни групи от Петрич, Разлог и Банско. Ревю-спектакълът ще се състои на 6 август от 18:00 часа пред Туристическия информационен център на площад “Възраждане“.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини