Владимир Москов и президентът на Македония аплодираха ансамбъл "ТАНЕЦ"

Снимки: Община Гоце Делчев
Снимки: Община Гоце Делчев

По покана на кмета на Скопие Коце Траяновски и директора на Държавния ансамбъл за народни игри и песни на Република Македония "ТАНЕЦ" - Зоран Джорлев, кметът на Гоце Делчев Владимир Москов, народната певица Николина Чакърдъкова и председателят на Народно читалище "Просвета-1865" Гоце Делчев Костадин Кобаков посетиха традиционния новогодишен концерт на ансамбъла в столицата Скопие.

След великолепния празничен концерт гостите от Гоце Делчев проведоха приятелски разговор с президента на Република Македония Георге Иванов, който също присъства на концерта на ансамбъла. В неформален разговор държавният глава поздрави гостите и им пожела много здраве, както и успех на България през новата 2017-та година.

Домакините от ансамбъл "ТАНЕЦ" и кметът на Скопие Коце Траяновски проявиха голямо гостоприемство към гостите от Гоце Делчев и изразиха желание да продължат културните, творчески и приятелски връзки между двата града.

Домакините бяха впечатлени от гостуването и уважението, проявени от певицата Николина Чакърдъкова.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини