Шофьор лети в тунел Железница с 250 км/ч, похвали се с клип в мрежата

Снимка: АПИ
Снимка: АПИ

В социалните мрежи се появи клип, на който се вижда как шофьор, с жена до себе си, шофира със скорост над 230 км/ч в тунела „Железница”.

При откриването на съоръжението на автомагистрала "Струма" беше съобщено, че вътре ще има над 100 видеокамери. Оказва се обаче, че нито една от тях не засича скорост, а ограничението е 80 км/ч.

„Влиза в тунела с 220-230 км/ч. Към средата се забелязва, че черен джип го изпреварва вътре, но явно с по-ниска скорост, защото на шофьора, който е заснел клипа, му се налага да намали до 180 км/ч. След това пак ускорява до 250 км/ч. При такава скорост много лоши неща могат да се случат. За части от секундата, ако се промени траекторията на автомобила, може да станат тежки катастрофи, с много жертви”, заяви Георги Бързаков от Националната асоциация за квалификация на шофьорите пред Нова телевизия.

При евентуална експлозия целият тунел ще се задими за секунди, обяснява още експертът.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини