Велика рок звезда радва меломаните в Банско, Робин Маколи очарован от града под Тодорка

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

Часове преди своя концерт в подножието на Пирин планина легендарният рок певец Робин Маколи се срещна с кмета на община Банско Стойчо Баненски и секретаря Иван Докторов. Световноизвестният ирландски изпълнител изрази своето възхищение от атмосферата, която носи градът, който съчетава по уникален начин история и модерност, природа и съвременност. Маколи бе категоричен, че няма по-подходящо място от центъра на Банско за един разтърсващ рок фестивал.

„Банско е прекрасно място, където искам да доведа моето семейство на почивка и отново да се кача на сцената на бъдещата рок столица на България“, каза още рокаджията.

Кметът Баненски сподели своите идеи за развитието и утвърждаването на курорта като целогодишна туристическа дестинация. Той представи своите виждания за изграждане на модерна инфраструктура и създаване на среда, която да отговори и на най-високите изисквания на гостите на курорта.

Последните години Банско успя да обогати своята фестивална, културна и спортна програма, която привлича все повече и повече туристи от всички краища на света.

Тази вечер в центъра на града Робин Маколи ще "запали" сцената с мощния си глас и музикантите от група "Еридан".

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини