Баба Верка от Гоце Делчев стана на 100, вече 78 години е със съпруга си Стефан

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев

100 години празнува днес Верка Стефанова, която е сред най-възрастните жители на община Гоце Делчев. Тя е родена на 16 юли 1924 година и получи за вековния си юбилей днес торта и подаръци от общинското ръководство.

От името на кмета Владимир Москов столетничката получи и поздравителен адрес.

„На този вълнуващ празник ми позволете да изразя своето безкрайно уважение и почит към Вас и да Ви отправя най-искрените ми пожелания за много здраве и дълголетие. Вашият личен празник е един прекрасен повод за житейска равносметка, защото Вие сте от хората, които имате с какво да се гордеете – прекрасна и любяща майка, всеотдайна баба и прабаба, достойна и трудолюбива жена, истински боец по дух! Желая Ви да запазите своя дух все така бодър, да бъдете жива и здрава, да продължавате да ни вдъхновявате и мотивирате!“, се казва в поздравителния адрес на градоначалника.

Само преди няколко месеца Верка и Стефан Стефанови бяха отличени от общинското ръководство и като най-дълголетното семейство на територията на община Гоце Делчев – с цели 78 години брачен живот.

Двамата съпрузи днес посрещаха близки и роднини, за да отпразнуват 100-годишния рожден ден на баба Верка и си пожелаваха догодина да се съберат отново, за да отбележат вековния юбилей и на нейния съпруг.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини