Дилър къта дрога в електрическо табло в Банско, арестуваха го с негов авер

Снимка: istok
Снимка: istok

Полицаи издебнаха 39-годишен банскалия и го спипаха, докато взема наркотични вещества от пригоден тайник на улица „Христо Данов“ в Банско - изоставено електрическо табло. В акцията по ареста са участвали криминалисти от ОД МВР-Благоевград и местната полиция. Мъжът бил придружаван от 33-годишен негов съгражданин, управляващ лек автомобил „Фолксваген Голф“, който не се подчинил на полицейско разпореждане и е направил опит да избяга с колата, но е задържан от органите на реда в района на град Добринище.

В хода на работата по случая у 39-годишния мъж полицейските служители открили три полиетиленови пликчета, съдържащи общо около 1,85 грама бяло прахообразно вещество, което след направен полеви тест е реагирало положително на кокаин. В декоративен храст пред входната врата на жилището на 33-годишния полицаите намерили пластмасова кутийка, съдържаща около три полиетиленови пликчета с общо около 2 грама бяло прахообразно вещество, реагиращо положително на кокаин.

Двамата банскалии са задържани със заповед за задържане до 24 часа. За случая е уведомена компетентната прокуратура и е образувано досъдебно производство.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини