Рев на стотици мотори и рок музика ще огласят Пирин планина край Разлог

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

Седемнадесетият национален Мотосъбор „Предел 2024“ отново ще разтърси Пирин планина с рев на стотици мотори и яка рок музика. Стотици рокери ще се съберат на ново място - край ски пистата в местността Кулиното. Двете щури вечери за любителите на моторите, на свободата и на вятъра в косите ще са на 19 юли и 20 юли.

Рокерското шоу се организира от Мотоклуб „Пирински вълци“ - Благоевград.  Атрактивни игри ще дадат начало на празника в петък от 18:30 часа, в тях с много усмивки и настроение ще участват и рокерите, и техните гости. Началото на рок концерта е в 20:00 часа, а на сцената ще забият групите „SINDEED“, „НАШ’ТЕ ХОРА“ и „BROKEN“. Музиката ще е господар на планината до ранните часове на нощта срещу събота.

Програмата в съботния ден ще започне в 12:00 часа, когато свещеник ще извърши водосвет за здраве и ще освети традиционния курбан, който ще се раздаде на присъстващите. Малко по-късно рокерите ще направят обиколка на град Разлог, адреналина ще вдигнат майсторски драг гонки и каскадьорско каране на мотоциклет (стънт)

Привечер отново е ред на забавления, бира и игри, а след това е вторият рок концерт с участието на групите „BAZOOKA“, „GIGANTA“, „ОБРАТЕН ЕФЕКТ“ и „ELINOR“.  

„Очакваме представители на три поколения. Ще дойдат рокери и от чужбина. Идват много хора, които искат да разгледат моторите ни. Ще има какво да видят – машини като „Хонда Шадоу”, „Ямаха Драгстар”, „Сузуки”, „Чопър”, „Харлей Дейвидсън”. Най-яките ще премерят мускулите си на канадска борба, ще има турнир за най-забавна и за най-голяма татуировка, дартс от мотор, бутане на мотор назад, битка за най-шумна машина”, разкриха част от проявите рокерите от Благоевград.

Те са благодарни на Община Разлог за подкрепата, тъй като подобно мероприятие се организира много трудно. Сред основните цели на организаторите е да съживят рока и да популяризират български рок банди, за да се опълчат на чалгата, която залива страната ни. „Влезе ли ти бензин в кръвта, няма спиране. Да си рокер, това е до живот, до гроб. Знаете как е - вятър в косите, рев на двигател в ушите, свобода в душите”, твърдят членовете на Мотоклуб „Пирински вълци”.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини