Под открито небе и с много музика Благоевград посреща 2017 г.

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Жители и гости на Благоевград посрещат 2017 година под открито небе с богата музикална програма. С празничен концерт и много изненади областният център ще отбележи настъпването на новата 2017 година. Програмата, подготвена от Община Благоевград, започва от 23:30 часа на 31 декември на площад „Георги Измирлиев".

В програмата ще вземат участие изпълнители от ансамбъл „Пирин", изявени певци и танцьори. На открита сцена, на площад „Георги Измирлиев", ще излязат обичаните и популярни изпълнители Стойка Германова, Стоян Джельов, Надя Андонова-Бойчева, Роза Христова, Мария Шалева, Елена Валеова, Милена Пищолска, Лиляна Гогова, Иван Гоцев, Йорданка Димитрова, Димана Цурева -Боянова, Борис Коцаков и други.

Водещ на новогодишния концерт ще бъде известният актьор Николай Кимчев. Пищна заря ще озари небето над Благоевград, за да отбележи 12- я час и настъпването на Новата година.

Община Благоевград пожелава на всички светло посрещане на Новата 2017 година. Нека тя да бъде здрава, успешна, благополучна и много щастлива!

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини