Форум събира благоевградчани, които живеят и работят зад граница

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград
Тридневен форум под надслов "Срещаме се у дома" организира Община Благоевград в средата на месец август. Събитието е част от инициативата "Ела (си) в Благоевград", чиято цел е да привлече и мотивира благоевградчани, работещи и развиващи бизнес навън, да се завърнат и реализират в родния си град.
 
В дните от 12 до 14 август ще се проведат срещи, дискусии и разговори, в центъра на които ще са плановете за развитие на Благоевград и възможностите за живот и работа тук.
 
Освен благоевградчани, развиващи успешен бизнес и кариера в родния си град във форума ще участват и хора от близо и далеч, свързани с Благоевград.
Очакванията са събитието да се превърне в платформа за споделяне на знания и опит и в генератор на идеи за повишаване на интереса към Благоевград като привлекателно място за живот и работа.
 
В срещите и дискусиите участниците ще имат възможност да се запознаят с реализирали се успешно благоевградчани и с техните вдъхновяващи истории, да научат повече за възможностите за образование в общината, както и да се насладят на богата културна програма, да се включат в спортни събития.
 
"Целта ни е да срещнем и обединим хора отблизо и далеч около каузата Благоевград", каза кметът Методи Байкушев.
 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини