Деца от Банско оказаха първа помощ и получиха съвети от полицаи за безопасността на пътя

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

Община Банско се присъедини към общия призив за отговорно и толерантно поведение на пътя. В последната седмица на месец юни в Детска градина “Здравец“ се проведоха множество инициативи по повод 29 юни - Национален ден на безопасността на движението по пътищата.

Предвидени бяха демонстрации, игри, викторини, изложби и много други инициативи, чрез които учителите затвърдиха знанията и уменията на децата за безопасното им поведение на улицата. Организира се изложба под надслов „Аз се движа безопасно“, проведе се разходка по тротоара и правилно пресичане на пешеходна пътека, децата с интерес участваха в интерактивни занимания по безопасността на движението по пътищата, във викторини, в открити уроци, в демонстрация по оказване на първа помощ на пострадал при ПТП, чуха беседа за полицейската професия, раздаваха брошури на водачите на автомобили.

Екипът на ДГ „Здравец“ благодари на слжителите на Спешен център и полицията за оказаното съдействие, полезната информация, опит и безбройните усмивки, които предизвикаха у децата.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини