Евроселото на Пиринско празнува на Свети Дух с много гости и вълнуваща програма

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

Свети Дух е голям празник за село Черниче, обявено за Евросело на България през 2012 г. По този повод всяка година Община Симитли и метното кметство организират богата празнична програма.

Тази година събитията започват на 24 юни (понеделник) в 09:00 часа с божествена света литургия в църквата "Георги Победоносец". Точно в 12:00 часа ще бъде осветен курбан и ще има празничен обяд в двора на храма. 

В 19:00 часа ще бъде поставено

Началото на музикалната програма на площада в село Черниче започва в 19:00 часа. на сцената ще се изявят децата от Детска градина "Радост" - филиал Черниче, както и самодейни състави от евроселото.

Празникът ще продължи с изпълненията на оркестър "Живко бенд", Мирослав Тросков и попфолк дивата Симона.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини