Млади музиканти накараха стотици да танцуват на площад Македония в Благоевград

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград
Площад "Македония" в Благоевград събра снощи стотици жители и гости на града, които пяха и танцуваха заедно с популярни български изпълнители. В първия от концертите под надслов "Летен уикенд - Благоевград" участие взеха младите изпълнители V:rgo и Mishell, Emil TRF, Gringod и Moneystaxs.
 
Те предизвикаха истинска еуфория с изпълнения на най-новите си парчета в рап и трап стил, като двойката V:rgo и Mishell посветиха на Благоевград и свои дуетни изпълнения.
 
Днес любителите на джаз музиката ще бъдат очаровани от талантливата местна банда "Bandana" - Jazz, Fusion, Soul&Funk. Концертът започва в 20:00 часа.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини