ПП-ДБ: Смелите и достойни хора сме мнозинство. Да не оставим уплашените да изберат шепа потисници

ПП-ДБ: Смелите и достойни хора сме мнозинство. Да не оставим уплашените да изберат шепа потисници

Пъстро кукерско шествие с мощен звън на чанове разтърси центъра на Благоевград и символично приветства светлите сили в областта. Звукът на гайди се извиси и докосна сърцата на жителите и гостите на града. Стотици граждани изпълниха площада за заключителното събитие от кампанията на коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България" преди парламентарните избори в неделя. След работния ден в четвъртък хората се стекоха, за да разменят мисли с кандидатите за народни представители от областта и да се повеселят заедно.

„Ние от ПП-ДБ сме хора, които знаят и тачат корените си и това прави осъзната нашата жажда за свобода и нормален живот. За нас България е една от най–старите нации в Европа, а българите, преминали през столетия на славни битки, достигнали Златен век и собствена писменост, имат право на достоен европейски живот", обяви водещият Велина Кулина. Под бурните аплодисменти тя представи кандидатите за народни представители от листата на ПП-ДБ, които се явяват на изборите с бюлетина с №14.

„Горд съм да бъда част от този отбор от доблестни, честни и смели българи. Заедно сме, защото имаме една визия – за справедлива и свободна България, в която хората са горди с миналото си, щастливи в настоящето си и спокойни за бъдещето си. Тази България е възможна. Възможна е в този живот, не в необозримото бъдеще. Тази кауза се нарича родолюбие", заяви водачът на листата на ПП-ДБ в Благоевград Андрей Цеков, който беше министър на регионалното развитие и благоустройството в кабинета „Денков". Той допълни, че страната ни днес е разделена не по политически пристрастия, а на смелите и на уплашените. „Вярвам, че днешният и утрешният ден принадлежат на смелите. Смелите, които всеки ден се борят за справедливи доходи, свободен и справедлив живот, за бизнес без рекет. От другата страна са уплашените, които треперят да не се загубят работата си, която им носи жълти стотинки, продават гласа си и бъдещето на децата си за половин хладилник живот в полза на шепа потисници", каза Цеков. И призова: „Вярвам, че смелите сме мнозинството. Вярвам, че достойните, гордите и смели хора на България и на Благоевград няма да оставят бъдещето си в ръцете на малцината уплашени хора".

Отборът на Промяната и стотиците хора на площада приветстваха Деси Добрева, с която пяха, веселиха се, играха хора и се снимаха. Усмивките бяха навсякъде, надеждата за промяна – неизчерпаема. На хорото с гражданите се хвана и кметът на Благоевград Методи Байкушев.

Коалиция ПП-ДБ се явява на изборите в неделя с бюлетина с №14.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини