Ремонтират 8 улици и площада в Долна Градешница, строят и нови детски площадки

Снимка: Община Кресна
Снимка: Община Кресна
Започна благоустрояването на кресненското село Долна Градешница. Ще се ремонтират улична мрежата и площадът, ще се изградят детски площадки. Проектът беше сред основните ангажименти, които пое кметският екип на градоначалника Николай Георгиев.
 
Дейностите трябва да се извършват в продължение на 300 календарни дни, ще се обновят 8 улици в населеното място. 
 
Проектът е приоритетен и получи финансиране на обща стойност 5 223 487,00 лв. с ДДС. 
 
"Радвам се, че изпълняваме поетия ангажимент към хората в Долна Градешница. Този обществен договор, основан на взаимно доверие и изпълнени ангажименти, е истинската гаранция за стабилното бъдеще на нашата общност и води до благоустрояване и просперитет на община Кресна", твърди кметът Николай Георгиев.
 
 
 
 
 
 
 
 
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини