Прездентът на САЩ одобри писмо ,което е получил от Путин

Прездентът на САЩ одобри писмо ,което е получил от Путин

Доналд Тръмп одобри думите на президента на Русия Владимир Путин за загубата на президентските избори на кандидата на Демократическата партия Хилари Клинтън.

« Путин днес каза за Хилари и демократите : „По мое мнение , всичко ,което стана е  унизително.  Нужно е да умееш да губиш с достойнство.” - Това е толкова вярно» — написа Тръмп в своят Туитър.

Избраният вече президент на САЩ Доналд Тръмп нарече  «много приятно » писмото от президента на Русия Путин и призова за придържане в изложените в него мисли , предаде  USA Today.

«Много приятно писмо от Владимир Путин - неговите мисли са така верни » — каза той.

Тръмп също изрази надежда на това ,че американската  и руската страни ще могат да се придържат в изложените в писмото идеи и на тях няма да им се наложи да вървят по алтернативни пътища.

Тръмп освен това написа в своя Туитър , че след негоото встъпване в длъжност на президент «ще се измени това, което касае  ООН».

«Това ,кеото касае ООН, ще се промени след 20 януари » — каза той.

Малко по-рано се съобщи ,че Съвета за Безопасност на ООН е приел резолюция, забраняваща на Израел да строи поселения на спорните територии с Палестина . Точно за това призоваваше да се наложи вето Доналд Тръмп.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини