С вдъхновяващ хепънинг и вяра в добрия резултат на 9 юни ИТН представи приоритетите си в Благоевград

С вдъхновяващ хепънинг и вяра в добрия резултат на 9 юни ИТН представи приоритетите си в Благоевград

Пъстър хепънинг със стил и с вдъхновение от вярата в успеха организираха кандидат-депутати и симпатизанти на ПП „Има такъв народ“ в центъра на Благоевград. За празненството на открито бе избран площадът пред Ларго мол. Имаше музика, танцьори в красиви народни носии, кръшни хора и веселие. Но най-важно бе, че ИТН успя по атрактивен начин да привлече вниманието на десетки благоевградчани и гости на града, за да им разкрие детайли за най-важните задачи пред партията в следващия парламент.

„За нас е много ценно да достигнем до възможно най-много хора в предизборната кампания и да чуем техния глас. Защото само тогава - когато научим какви проблеми и искания имат жителите на Пиринско и на страната ни, ще можем да защитаваме техните интереси. Това е наша главна цел, хората да имат силни личности, които да върнат здравия разум и в политиката, и в живота“, сподели с граждани край шатрата на ИТН Тошко Йорданов, водач на листата на Има такъв народ в 1-ви МИР-Благоевград и председател на парламентарната група на партията. 

Той и останалите кандидати увериха избирателите, че и в следващия парламент ще защитават правата и законовите им интереси, ще настояват за реална съдебна реформа и за гарантиране на ефективна сигурност на българските граждани. Ще направят предложения за ефективно противодействие на престъпността във всичките ѝ форми и размери, както и за повишаването на доходите - минимална работна заплата, необлагаем минимум, данъчно облекчение за деца.

„Друга важна наша политика е подобряване и развитие на социалните услуги, борба с насилието, трафика на хора, зависимостите, програма за реинтеграция на децата и превенция на изоставянето, както и подкрепа в семейна среда“, допълни депутатът Станислав Богдански, който е втори в листата на ИТН в Пиринско.

Изберете №1 в бюлетината за Народно събрание, за да има хора в парламента, които имат активна гражданска позиция и знаят как да отстояват каузи в името на хората.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

                                           ИТН050624 (4)

                                          

                                          

                                          

                                          

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини