Звездите на театъра изгряват в Разлог от 3 до 6 юли, билетите вече са в продажба

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог
Едно от най-очакваните събития на театрален Разлог са “Звездите на театъра", които след кратко прекъсване отново ще са част от културния календар на община Разлог и ще се проведат от 3 до 6 юли.
 
Четири култови постановки: “Нашенец“ с Мариус Куркински, „Влюбена, сгодена, изчезнала“ с участието на Нона Йотова и Деян Донков; „Чест“ с Владимир Карамазов, Кристина Янева, Каталин Старейшинска и Елена Хрант и „Театър,любов моя!“ !“ с участието на Касиел Ноа Ашер, Красимира Кузманова, Лилия Маравиля, Стефка Янорова представят високи постижения на театралното изкуство в България.
 
Организатори на събитието са Община Разлог и „Нона Попарт", а представленията ще се играят на голямата сцена в НЧ „15.09.1903-1909“ в Разлог, от 19.30 ч.
 
Цената на един билет е 10 лв., за 4 билета – цената е 30 лева.
 
Пропуски за представленията ще се продават в шатра пред сградата на Общинска администрация-Разлог всеки ден от 6 юни във времето от 10.00 ч. до 18.00 ч., в събота - от 10.00 ч. до 16.00 ч.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини