Панорама дава шанс на училищата в Благоевград да се рекламират пред бъдещи свои ученици

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Община Благоевград и Център за личностно и творческо развитие на децата организират „Панорама на училищата - 2024 г.”, която ще се проведе в сряда, 5 юни, от 16:00 до 19:30 часа пред зала „22-ри септември“.

В събитето ще вземат участие всички училища от община Благоевград.

Целта е да се предостави на учениците и техните родители качествена и изчерпателна информация относно приема за учебната 2024/2025 година.

В тези три часа всяко учено заведение ще има и възможността да представи най-добрите си постижения в учебните и извънкласните дейности с рекламни и нагледни материали, да демонстрира придобити умения, сценични изяви и други иницативи пред всички ученици и техните родители.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини