Илиан Георгиев получи силна подкрепа от бивши и настоящи лидери на ГЕРБ-Благоевград

Илиан Георгиев получи силна подкрепа от бивши и настоящи лидери на ГЕРБ-Благоевград

Десетки хора от различни поколения и с различни професии, но обединени от идеята на ГЕРБ, изразиха своята категорична подкрепа за кандидат-депутата от Коалиция „ГЕРБ-СДС“ Илиан Георгиев. Срещата в Парк-хотел „Бачиново“ събра основателите на партията в Благоевград и региона и активистите, които днес са в основата на партийния живот. Сред присъстващите бяха бившият областен лидер Костадин Хаджигаев, бившите депутати Даниела Савеклиева и Йордан Андонов, настоящият общински ръководител Атанас Камбитов и областният лидер Андрей Новаков.  

Всички те, както и представители на партньорите от СДС и Гергьовден, декларираха, че застават зад кандидатурата на Илиан Георгиев. И показаха нагледно, че обединението в ГЕРБ-Благоевград е факт, а това прави партията силна и уверена в успеха.  

„Такова единение вдъхновява и вдъхва допълнителни сили! Енергията на младите и мъдростта на стожерите на ГЕРБ ми дават увереност, че ще се справим с общата цел - областният център да има свой депутат в следващия парламент! Доверието на всички тези хора означава много за мен и никога няма да го предам! С експертизата, която притежавам, с тяхната подкрепа няма как да не успеем! Защото обединението е сила, а силата е успех!“, сподели Илиан Георгиев.

Той даде дума, че бъде ли избран за народен представител, в негово лице Благоевград и целият Пирински край ще имат свой посланик в Народното събрание, който ще отстоява интересите на местните жители.     

Лидерът на ГЕРБ-Благоевград Атанас Камбитов подчерта, че партията в момента е по-сплотена от всякога и това е гаранция за успеха на парламентарните избори на 9 юни - Благоевград да има свой народен представител в Народното събрание.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

                                        Илиан-Бачиново (1)

                                       

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини