Волейболна топка и торта за рождения ден на кмета на община Разлог

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

На рождения си ден кметът на община Разлог Красимир Герчев получи високо признание от Ротари клуб Банско-Разлог и техните партньори от Ротари клуб Рюселхайм Грос Герау, Германия.

„За изключителни заслуги в подпомагането на дейността на клуба Банско-Разлог Ви обявяваме за ПОСЛАНИК на ротари мисията и ви даряваме изображение на Мадарския конник – символ на държавническото мислене и управление“, каза президентът на Ротари клуб Банско-Разлог Александра Хаджиева и подчерта заслугите на кмета за реализацията на редица благотворителни инициативи на клуба като  закупуване на линейки, болнично оборудване, акциите за закупуване на мамограф, подпомагане на учениците със специфични потребности и много други.

Представителите на двата клуба поздравиха кмета с песен за рождения му ден, а президентът на  Ротари клуб Рюселхайм Грос Герау благодари на кмета на община Разлог за съпричастността в работата на Ротари клуба и че постигат целите в полза на населението.

С огромна торта с надпис „ Аз обичам Разлог“ и волейболна топка изненадаха своя кмет служителите на Общинска администрация и кметове на села.

„За 13 години Вие променихте община Разлог, променихте стандарта на живот на хората, направихте много, но и много са мечтите, които имаме заедно да изпълняваме“, заявиха те.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини