Хванаха младеж от Брезница да кара дрогиран, мъж от Баня спипан да шофира мъртвопиян и без книжка

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Задържаха младеж от гоцеделчевското село Брезница заради шофиране след употреба на наркотични вещества. Полицаи спрели към 22:45 часа снощи на улица „Панаирски ливади“ в град Гоце Делчев лек автомобил "Фолксваген Голф". Извършена е проверка на 19-годишен младеж от село Брезница, който управлявал колата.

С техническо средство е установено, че водачът на автомобила шофира след употреба на наркотично вещество. Той е задържан със заповед в ареста до 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство.

Със заповед за задържане до 24 часа е вкаран в ареста 53-годишен мъж от с. Баня, община. Разлог. Управляваният от него лек автомобил „Дайхатсу Фероза“ е спрян вчера преди обяд от органите на реда в курортното селище. При извършената проверка е констатирано, че автомобилът е без поставени регистрационни табели, а водачът е неправоспособен и шофира с наличие на 2,96 промила алкохол в издишания от него въздух. За случая е уведомена компетентната прокуратура и е образувано досъдебно производство.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини