Пътен полицай запозна учениците в Долно Дряново с мерките за безопасност

Снимка: ОбУ
Снимка: ОбУ "Христо Ботев"-Долно Дряново

Продължава инициативата на Обединено училище "Христо Ботев" в гърменското село Долно Дряново да организира срещи на учениците с успели личности.

Днес на учебното заведение гостува главен инспектор Лъчезар Близнаков, печелил три пъти приза „Пътен полицай на годината“. При разговора си с учениците от началния етап на обучение той ги запозна с мерките за безопасност, към които да се придържат през започващата лятна ваканция.

Всички ученици имаха възможност да разгледат полицейския автомобил и оборудването към него. А отборът на училището по безопасност на движението по пътищата демонстрира умения по преминаване на препятствия с велосипед. Срещата бе не само вълнуваща и интересна, но и изключително полезна и вдъхновяваща, като приключи с приятни изненади за всички.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини