Кандидат-депутати на ИТН в Петрич: Ще защитаваме правата на гражданите и бизнеса в следващия парламент

Кандидат-депутати на ИТН в Петрич: Ще защитаваме правата на гражданите и бизнеса в следващия парламент

Кандидат-депутати и симпатизанти на ПП „Има такъв народ“ представиха програмата и приоритетите на партията си в град Петрич. Те за втори път в тази предизборна кампания привлякоха вниманието на хората, на които раздадоха флаери и информационни брошури на избирателите. Предизборната им кампания очи в очи с гражданите продължава с пълна сила и днес това се случи на пазара в южния град. Кандидат-депутатите за следващото Народно събрание отговориха и на въпросите, които вълнуват петричани. Местните хора искат да се реши проблема с дългото чакане на ГКПП-Кулата, земеделци пък настояват за ограничаване на вноса от трети страни, за да могат да реализират продукцията си.

„Задачата на ИТН е да върне здравия разум и в политиката, и в живота. Да защитим правата и законовите интереси на гражданите и бизнеса, да се случи най-сетне реална съдебна реформа, да се гарантира ефективна сигурност на българските граждани", сподели с избиратели Тошко Йорданов, който е водач на листата на ИТН в 1-ви МИР - Благоевград, а също така е заместник-председател на партията и председател на парламентарната група.

В община Петрич е силно развито земеделието, а нашата партия иска създаването на закон за браншовите организации в земеделието и в животновъдството“, заяви депутатът Станислав Богдански, който е втори в листата.

Друг приоритет на ИТН в следващия парламент ще е противодействието на престъпността във всичките ѝ форми и размери. Партията ще настоява за незабавно обявяване на конкурси за назначаване на служители на финансово осигурените вакантни места във всяка от структурите в сектора. Не на последно място - ще провежда политика за повишаване на доходите - минимална работна заплата, необлагаем минимум, данъчно облекчение за деца.

Депутатите ще работят и за смекчаване на негативните ефекти от енергийната криза - енергийни надбавки за пенсионери, приемане на дефиниция за енергийна бедност и създаване на фонд за домакинствата. Политика за подобряване и развитие на социалните услуги - борба с насилието, трафика на хора, зависимостите, програма за реинтеграция на децата и превенция на изоставянето, както и подкрепа в семейна среда.

Кандидат-депутатите са убедени в добрия резултат на вота на 9 юни за Европейски парламент и за Народно събрание, защото в листата в Пиринско има силни личности, които са професионалисти и са с активна гражданска позиция. Те знаят как да отстояват каузи в името на хората.

                                      ИТН2-Петрич

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини