Юни в Разлог - нагорещен от песните на Криско, танците на самодейците и пъстротата на носиите

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог
Лятото в община Разлог пристига на 1 юни с празника на децата, когато площадът на града и цялата община ще принадлежи на децата – с празнични концерти, забавления, томболи и още куп чудесни преживявания.
 
На 8 юни е състезанието по силов многобой, а на 15 юни Фондация “Българските корени” и Историческият музей в Разлог канят всички на “Цъфнало цвеке шарено” - демонстрация на автентични носии от цяла България в града, който е пазител на традициите - Разлог.
 
На 21 юни Криско ще изнесе концерт, а на следващия ден, 22 юни, колекционери ще отворят старите ракли за широката публика и ще извадят старинни дрехи от края на 19-ти и началото на 20-и век в село Елешница. Над 60 носии ще бъдат показани в завладяващ спектакъл от музика, танц и светлина.
 
На 28 и 29 юни хиляди танцьори от цяла България ще извият красиво, огромно хоро на площада в Разлог на фестивала „На армане с тъпане".

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини