Река Санданска Бистрица излезе от коритото си и заля пътя за Попина лъка

Снимка илюстративна, фото: Община Белица
Снимка илюстративна, фото: Община Белица

Заради проливните дъждове река Санданска Бистрица излезе от коритото си в района между санданското село Лиляново и местността Попина лъка. Разливът е съвсем близо до главното шосе, което свързва Сандански с вилната зона.

Малко след 14:00 днес временно бе затворено движените за автомобили по пътя за Попина лъка. 

От Община Сандански информираха, че на място са изпратени екипи и техника, които да овладеят ситуацията и да спрат разлива на реката по шосето. 

"Този разлив е между село Лиляново и Попина лъка и е съвсем близо до главния път. Няма риск за хората в селото и за имотите им. Моята информация е, че изпратените служители ще се справят за няколко часа с проблема. Нека хората се въздържат да пътуват, докато не стане възможно това. В противен случай ще се наложи да чакат на пътя", каза Костадин Николов, кмет на Лиляново.  

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини