Община Благоевград отличи с грамоти и плакети шампиони и медалисти по ММА

Снимка: Общиа Благоевград
Снимка: Общиа Благоевград

Медалисти от Спортен клуб „Ипон – Зенит“ получиха грамоти и плакет от кмета на Благоевград Методи Байкушев. Те бяха посрещнати в Община Благоевград заедно с техния треньор и председател на клуба Иван Милчев. По време на срещата кметът ги поздрави за усилията и спортсменството, което проявяват.  

„Голямата борба в живота е всеки следващ ден да си малко по-добра версия на самия себе си. Спортните успехи са важни. Те показват, че сте дисциплинирани, че влагате труд, старание, но житейският успех се мири по друго, а именно с какво допринасяш за обществото, в което живееш. Проявата на физическа сила трябва да бъде само на ринга. Най-добрият начин да се защитиш е, когато можеш да контролираш самия себе си. Всяко общество е силно тогава, когато неговите бойци са рицари, а не агресори. От вас зависи каква ще бъде славата на българския спорт“, каза пред спортистите кметът Методи Байкушев.

Наградени бяха: Борислав Цеков – републикански шампион по граплинг, ММА и бойно самбо; Михайло Волков - вицешампион по ММА и бойно самбо; Ангел Младенов - шампион по ММА; вицешампион по граплинг, Георги Христов - шампион по ММА, вицеевропейски шампион; Мартин Стоилов - бронзов медалист на европейско (кадети); Радослав Лазарски – шампион по ММА, 5-то място европейско (юноши); Данаил Милчев - 5-то място на европейско първенство, вицешампион по бокс, бронзов медалист по ММА.

Награден бе и Иван Милчев, заслужил треньор по бойни спортове за високи постижения и принос в бойните спортове в община Благоевград, както и за будна гражданска позиция и участие в общественополезни каузи.

В кабинета на кмета спортистите показаха част от купите и медалите, завоювани през последните два месеца от тях. В знак на благодарност за добро сътрудничество те връчиха една от спечелените купи на кмета и му подариха тениска на клуба.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини