СДС-Благоевград с категорична подкрепа за кандидат-депутата Илиан Георгиев от ГЕРБ

СДС-Благоевград с категорична подкрепа за кандидат-депутата Илиан Георгиев от ГЕРБ

СДС-Благоевград заяви безрезервната си подкрепа за кандидат-депутата Илиан Георгиев, който е на второ място в листата на Коалиция „ГЕРБ-СДС“. „Всички ние заедно, обединени и сплотени, няма да жалим сили и енергия, за да се случват добри неща в нашия град. Време е Благоевград да поеме по своя път на възраждане и развитие“, заяви Мария Гошева, председател на общинската организация. Тя призна, че с Илиан Георгиев се познават от дълги години и вярва в неговия опит – професионален и политически. „Това е най-добрият избор, който нашите съграждани могат да направят“, допълни общинският председател на СДС.

Доверие на благоевградския кандидат за народен представител от ГЕРБ даде и Борислав Миланов, член на Националния съвет на СДС. Той също беше категоричен, че Благоевград трябва да има свой депутат в следващото Народно събрание.

Илиан Георгиев се върна в младежките си години и припомни, че е израснал с демократичните идеи и ценности на СДС. Затова приема подкрепата за съвсем естествена и много лична. Той благодари за доверието, което му оказват членовете на СДС в областния център на Пиринско. И ги увери, че ще даде всичко от себе си за развитието и на Благоевград и региона. 

„Всеки ден се срещам със стотици хора. Говорим на всякакви теми. Проблемите са много пред цялата държава. Надявам се, че след 9 юни ще има стабилно управление, което да работи уверено и в интерес на гражданите. Ще дам само един пример - България е усвоила едва 4% от средствата по Плана за възстановяване и устойчивост“, каза Илиан Георгиев.

Той отново подчерта, че Благоевград заслужава да има свой народен представител в следващото Народно събрание и че ГЕРБ-Благоевград влиза в тази предизборна кампания с увереност, че ще постигне силен резултат.

Това е втората подкрепа от партия за кандидат-депутата Илиан Георгиев. Преди дни той получи доверието и на ПП „Движение Гергьовден“, когато в Благоевград пристигна лично почетният председател Любен Дилов-син. Той увери, че в лицето на Илиан Георгиев не само Благоевград, но и областта ще имат свой ярък представител в парламента, който може да направи много добри и полезни неща за жителите на региона.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

                                          Илиан-СДС

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини