Има такъв народ представи програмата си с флашмоб на пазара в Петрич

Има такъв народ представи програмата си с флашмоб на пазара в Петрич

По атрактивен начин кандидат-депутати и симпатизанти на ПП „Има такъв народ“ представиха програмата и приоритетите на партията си в град Петрич. Те привлякоха вниманието на хората с флашмоб, по време на който раздадоха флаери и информационни брошури на избирателите. Предизборната им кампания очи в очи с гражданите продължава с пълна сила и днес това се случи в южния град. Кандидат-депутатите за следващото Народно събрание отговориха и на въпросите, които вълнуват петричани.

„Задачата на ИТН е да върне здравия разум и в политиката, и в живота. Да защитим правата и законовите интереси на гражданите и бизнеса, а това може да стане с ще се борим за реална съдебна реформа, за гарантиране на ефективна сигурност на българските граждани. В община Петрич е силно развито земеделието, а нашата партия иска създаването на закон за браншовите организации в земеделието и в животновъдството“, заяви депутатът Станислав Богдански, който е втори в листата на ИТН в 1-ви МИР - Благоевград, а първи е председателят на парламентарната група и заместник-председател на партията Тошко Йорданов.

Богдански изтъкна, че е убеден в добрия резултат на вота на 9 юни, защото в листата в Пиринско има силни личности, които са професионалисти и имат активна гражданска позиция. Те знаят как да отстояват каузи в името на хората.

Затова нека избирателите ни подкрепят с бюлетина №1, призова той.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини