Благотворителна акция в Благоевград

Благотворителна акция в Благоевград

В Благоевград  при дарителска акция на НПО „Дари любов”с ръководител Диана Язаджиева и с логистичната подкрепа на ВМРО-Благоевград,  се дариха хранителни продукти на учители-ветерани ,вече пенсионери. Пакети с храна бяха раздадени в клуба на пенсионера в центъра на Областния град. От името на благоевградските учители-ветерани благодарност изрази г-жа Севда Гебова бивша учителка по Български език и литература.

След това Иван Кънчев, Цоня Кръстева и Станимир Радулов снабдиха кухнята за бедни хора към храма „Св. Николай” в квартал „Грамада” с хранителни продукти. Отец Светослав Кючуков прие подаръка и благодари от името на църковното настоятелство и хората ,които ще бъдат нахранени.

ВМРО-Благоевград и НПО „Дари любов” планират подобни месечни благотворителни акции за бъдеще време в Благоевградска област.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини