Любен Дилов-син: Следващото Народно събрание има нужда от хора като Илиан Георгиев

Любен Дилов-син: Следващото Народно събрание има нужда от хора като Илиан Георгиев

Следващото Народно събрание има нужда от хора като Илиан Георгиев. С тези думи се обърна днес към избирателите Любен Дилов-син, който пристигна в Благоевград заедно с останалите лидери на Движение ‘Гергьовден” - Георги Захариев и Себастиан Таджер В събитието взе участие и областният лидер Ивайло Червилов

Всички те са убедени, че областен център като Благоевград  трябва да има представител в Народното събрание и са на мнение, че Илиан Георгиев е достойният кандидат.  

“Гергьовден на изборите подкрепя Илиан Георгиев в цялата област. Важно е Благоевград да има депутат в следващото Народно събрание. То ще е много важно, много трудно. Последните 9 месеца бе важно, че реално парламентарните комисии бяха по-силни от Министерския съвет. Много е вероятно следващият парламент да работи по същия начин – изпълнителната власт да не бъде свръхсилна, а парламентарните комисии да са много важни. Илиан Георгиев с неговата експертиза ще бъде много подходящ за Народното събрание. Щастливи сме, че ГЕРБ са издигнали такъв човек и ние с удоволствие ще го подкрепим”, каза още Любен Дилов-син.

Кандидадът за народен представител под номер 2 в листата на ГЕРБ-СДС Илиан Георгиев благодари за подкрепата, която е много важна за него и заяви, че трябва ГЕРБ да си върне позициите, които бяха загубени през последните три години. Според него е реално коалицията да работи за това да има петима депутати в следващия парламент. Той благодари за доверието на структурата и ръководството.

“Благодаря за подкрепата на партньорите от "Гергьовден". За мен това означава изключително много. Важна подкрепа. Съвместно ще работим, за да постигнем повече. Всеки един от нас иска едно – по-добър, по-качествен и по-достоен живот за всеки българин. Няма да е лесно, ситуацията е тежка след толкова избори. Надявам се след тази несигурност и нестабилност 50-ото Народно събрание да бъде устойчиво. Ще дадем всичко от себе си за това. Важно е държавата най-накрая да тръгне в положителна посока”, сподели Илиан Георгиев.

Той допълни още, че в разговори с него хората заявяват, че са притеснени заради нестабилността и хаоса през последните години.

Илиан Георгиев призова избирателите да подкрепят Коалиция ГЕРБ-СДС с номер 22 в бюлетината и лична преференция за него с №102.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

                                    Илиан-Гергьовден

 

 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини