Деца от Мосомище дариха наградата си на Хитрино

Снимки: Община Гоце Делчев
Снимки: Община Гоце Делчев

Два от най-интересните и атрактивни конкурси в коледната програма на община Гоце Делчев се проведоха днес в градския парк. Те се организират за втора поредна година, след като миналата се радваха на голям интерес и предизвикаха много приятни емоции не само у участниците, а и у всички жители и гости на града. Тази година конкурсите също се превърнаха в прекрасен празник за децата и възрастните.

Всяка участваща двойка в конкурса за най-атрактивни дядо Коледа и Снежанка представи програма по свой избор с продължителност до 2 минути. Всички участници бяха оценени от 5 - членно жури. При оценяването журито имаше предвид както оригиналността на костюмите, така също артистичността и програмата, която се представя. Наградите на победителите връчи заместник - кметът на община Гоце Делчев Богдан Боцев. Журито определи 1 място и награда от 250 лв. да спечели Детска градина "Джани Родари"; 2 място и награда от 150 лв. присъди на Детска градина "Снежанка", а 3 място и награда от 100 лв. спечели Второ ОУ "Гоце Делчев"

Вторият конкурс за най-добре украсено коледно дръвче в парка, започна още на 12 декември и продължи до днес. За целта предварително бяха определени дръвчета с подходяща височина, които се намират на различни места в парка, но са в близост до централните алеи. Украсата е изцяло по преценка на участниците, като не се допуска украса, която изисква електричество или запалване.

Журито разгледа украсените дръвчета и определи победителите: 1 място и наградата от 250 лв. бе присъдена на Детска градина "Пролет" с.Мосомище; 2 място и награда от 150 лв. спечели Детска градина "Брезичка" Гоце Делчев; 3 място и награда от 100 лв. получи Детска градина "Слънце" Гоце Делчев. Наградите и в този конкурс бяха връчени от заместник – кмета Богдан Боцев. Победителите от детската градина в село Мосомище, дариха своята награда в полза на пострадалите деца в село Хитрино.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини