Има такъв народ със силна листа в Пиринско, гони по-добър резултат от предишния вот

Има такъв народ със силна листа в Пиринско, гони по-добър резултат от предишния вот

Председателят на парламентарната група на ПП „Има такъв народ“ - Тошко Йорданов, е водач на листата в Пиринско за предстоящите извънредни парламентарни избори на 9 юни. Тя бе регистрирана днес малко след 15:00 часа в РИК - Благоевград. И този път партията залага както на познати, така и на нови лица в търсене на подкрепа от избирателите. ИТН ще направи всичко по силите си, за да постигне по-добър резултат от последните парламентарни избори в региона. И да има отново депутат от 1-ви МИР.  

На второ място напълно логично и заслужено е настоящият депутат Станислав Богдански, който е бивш областен координатор на партията в Пиринския край. Третото място е за професор Иванка Асенова, четвърта е Миглена Думанова от Банско, на пето място е Красимир Ангелски от Петрич. Шести е Шериф Ходжов от Гърмен, след него е Мустафа Кьоров от Якоруда, осми е Марио Герински от Симитли, а първите десет допълват Веселин Балев от Сатовча и Ангелина Попова от Симитли. Петър Пандев от Разлог е единадесети, петричанинът Симеон Шайков е на 12 място, последните две места са за Георги Петров от Петрич и Лилия Чакърова, която е областен координатор на ИТН в Пиринско.

„Листата е силна, защото в нея са хора, които си държат на думата. Пред страната ни има страшно много проблеми, които се увеличиха след управлението на така наречената „сглобка“. Ще направим всичко възможно в следващия парламент да нормализираме нещата и да върнем здравия разум и в парламента, и в страната, и в живота ни. Да помогнем за развитието на българската икономика, а в парламента ще разгледаме всички договори с България, които ощетяват страната ни“, заяви Тошко Йорданов.

„Ние заставаме с лицата си пред гражданите на област Благоевград. Решени сме да защитаваме все така категорично националния интерес. Ще проведем активна предизборна кампания „очи в очи” с хората и съм уверен, че това ще даде своите позитивни резултати на вота на 9 юни“, каза Станислав Богдански.

Той и останалите кандидат-депутати ще представят своята програма и приоритети. Партията ще продължи да отстоява позициите, които са най-правилни и полезни за хората и за страната ни.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини