След празниците пълнят дупките по улиците на Благоевград. Дано стигне асфалтът

Снимка: Пресцентър
Снимка: Пресцентър
Дупките по улиците на Благоевград, които от години тормозят шофьорите, ще бъдат запълени след празниците. Това обещават от администрацията на кмета Методи Байкушев.
Срокове не се съобщават в прессъобщението, изпратено от Общината, нито се посочват конкретните проблемни участъци, които ще бъдат закърпени. Обещанието е, че до дни след празниците ще бъдат ремонтирани компрометираните улични платна.
 
Това е решено днес на среща на кмета Методи Байкушев с представители на фирмата изпълнител, спечелила обществената поръчка за поддържане на асфалтовата настилка в областния център.
 
По настояване на градоначалника дупките ще бъдат запълвани по нов по-устойчив начин, който да гарантира издръжливостта на асфалтовата настилка във времето и да й придаде по-добър естетически вид.
 
Кметът поиска да бъде изготвен работен план-график, който да гарантира трайно решаване на наболелия проблем с инфраструктурата в града. Дейностите на фирма „Грома Холд“ ще стартират от централните булеварди и улици в Благоевград. Там където се налага ще бъдат асфалтирани цели улици или по-дълги участъци. 
 
Това е дългоочаквана новина от жителите на областния център, където състоянието на уличната мрежа е отчайващо. Днес хората се шегуваха, че дупките са толкова много, че няма да стигне асфалт, за да бъдат запълнени всички кратери.
 
След запълването на дупките по улиците, благоевградчани се надяват Общината да положи и улична маркировка, защото няма нито една оцеляла пешеходна пътека нито в центъра, нито по кварталите.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини