КНСБ в Благоевград разясни трудовите права на десетки граждани в навечерието на 1 май

КНСБ в Благоевград разясни трудовите права на десетки граждани в навечерието на 1 май

Представители на Регионалния съвет на КНСБ – Благоевград проведоха днес на площад „Георги Измирлиев“ в града информационна кампания. Събитието бе по повод Международния ден на труда, който честваме утре, 1 май.

Целта на синдикалистите бе да запознаят жители и гости на областния център на Пиринско с техните трудови права и как да защитават тези свои права. Десетки граждани проявиха интерес към инициативата на най-големия синдикат в страната.

Синдикалистите разясниха на всички какви точно са трудовите им права и отговориха на зададените им въпроси. Всеки един, който посети информационния щанд на КНСБ в Благоевград, получи брошури за здравословните и безопасни условия на труд, както и за ненасилие на работното място.

Младите хора пък научиха подробности за дългогодишната програма на синдиката „Моето първо работно място“ - национална образователна кампания на КНСБ и Синдиката на българските учители.  

                                    Синдикат-Блг

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини