Андрей Цеков ще води листата на ПП-ДБ в Благоевград, активът се разгневи: Унизително е !

Андрей Цеков ще води листата на ПП-ДБ в Благоевград, активът се разгневи: Унизително е !
Андрей Цеков ще води листата на ПП-ДБ в Благоевградсак област. Макар новината да не е обявена официално, името на водача бе съобщено от всички национални медии, които се позовават на партийните централи. И това предизвика първите гневни коментари сред актива на Пролъджаваме промяната.
 
Основната критика е, че Цеков няма нищо общо с Благоевград и региона. 
 
"Андрей Цеков водач на листата на ПП-ДБ в Благоевградски МИР!!! Чета биографията му - нищо общо с нашата област. Жълтопаветник, който трябва да влезе в парламента", коментират избирателите на ПП в региона.
 
И питат: Какво доверие да имаме на политическите партии, след като те нямат доверие на нас и способността ни да излъчваме наши свестни представители? Крайно време е да се разбере, че неумерената йерархичност в политическия живот води до отказ от участие в него. Унизително е!
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
  1. Сашко
    Не знае какво падание ше се окажат надеждите му
  2. Коко
    Сам по себе си е добър кандидат, осигури доста пари за общините в нашата област. Но е добре първите хора в листите да са местни хора. А Благоевград е доста ощетен в това отношение: нито ПП-ДБ, нито ГЕРБ имат депутати от Благоевград.
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини