Община Кресна раздава козунаци за Великден на 1600 пенсионери

Снимка: Община Кресна, архив
Снимка: Община Кресна, архив

Вече години наред за Великден в община Кресна добротворството и грижата за възрастните хора е на дневен ред за кмета Николай Георгиев и неговата администрация. Традицията ще бъде спазена и тази година. За един от най-светлите християнски празници към всички пенсионери отново ще има жест на внимание и уважение от страна на кметския екип.

"Благотворителността е велико човешко дело и се стремим винаги да помагаме на тези, които се нуждаят от подкрепа. Разбира се, че това зависи и от възможностите на Община Кресна. Тази година за великденските празници ще раздадем пресни и вкусни козунаци на всички пенсионери, които са 1600. Ще направим организация, за да може всеки възрастен човек да получи в дома си своя козунак", заяви днес кметът на община Кресна - Николай Георгиев, по чиято инициатива се провежда тази благотворителна акция за Великден.

Винаги с усмивка и винаги с блага вест за най-светлия християнски празник общинските служители ще обходят всички населени места в общината, за да посетят всички пенсионери и да им засвидетелстват вниманието и грижата на ръководството и на служителите на Община Кресна.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини