Кампания на Пирин за малките фенове - ученици от 1 до 4 клас гледат безплатно мачовете на Гнездото

Снимка: ОФК
Снимка: ОФК "Пирин"
ОФК "Пирин" стартира кампанията „Подкрепяй родния си отбор - Пирин е голема планина“, която е насочена към децата и младежите. Целта е привличането им на стадион "Христо Ботев" за домакинските мачове на представителния отбор. 
 
Кампанията включва предоставяне на безплатни билети за мачовете на „Гнездото“ на ученици от 1-ви до 4-ти клас от различни училища в Благоевград, запознаване на децата с важни акценти от вековната история на клуба и срещи с някои от настоящите футболисти и треньори на "Пирин".
 
Първите ученици, които получиха безплатни пропуски, са от Пето СУ „Георги Измирлиев“ и Осмо СУ „Арсени Костенцев“. Те ще имат възможност да присъстват на днешната среща с отбора "Черно море", която започва в 15:15 часа.
 
Ръководството на ОФК "Пирин" се надява, че кампанията „Подкрепяй родния си отбор – Пирин е голема планина“ ще помогне за популяризирането не само на вековния благоевградски клуб сред младото поколение, а ще запознае децата с важните за нашето общество ценности, които футболната игра дава.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини