Жители на улица в Разлог поискаха да се спре достъпът на чужди коли

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог
Ръководството на община Разлог проведе среща с жители на улица „Георги Бенковски“ в града. Те обсъдиха проекта за благоустрояване на улицата след основен ремонт на водопровода. Целта бе да се чуе мнението на хората за идейния проект как ще изглежда районът.
 
„За нас е най-важно мнението на жителите на улицата. Ние имаме идея как да бъде благоустроена, но срещнахме различно мнение. И затова сме тук, пред вас – да обсъдим проекта и вие да вземете решение, защото това е вашата улица, вашият дом“, заяви кметът Красимир Герчев.
 
Хората споделиха основните проблеми - липсата на паркоместа поради струпването на коли, обслужващи енергото. Те се обединиха около идеята да се затвори улицата за чужди коли и да се благоустрои, както и да се определят нови паркоместа.
 
В проекта се предвижда асфалтиране на уличното платно, нови тротоари и бордюри, подмяна на електрическите стълбове и лампи с нови, засаждане на нови дървета.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини