Кметът на Петрич подари статуетка на вицеевропейски шампион по бокс

Снимка: Община Петрич
Снимка: Община Петрич
Вицеевропейският шампион по бокс при младежите в категория до 86 кг. Стоян Петров с срещна днес с кмета на община Петрич Димитър Бръчков. Това стана по покана на градоначалника. Заедно със Стоян Петров бяха и треньорите му Кирил Гюрджеклиев и Деян Жганев.
 
Със своя силен дух, характер и сериозна подготовка Стоян се класира за финала на европейското по бокс за младежи, което приключи преди дни в Хърватия. За историческия успех в този спорт кметът Димитър Бръчков поздрави лично Стоян и му връчи специално изработена за повода статуетка „Европейски успех в бокса“.
 
Треньорите на вицеевропейския шампион получиха плакети „За принос в развитието на бокса“. Огромното постижение на Стоян Петров е поредният успех в спорта за община Петрич.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини