Горски от ЮЗДП задържаха камион с дублиран курс превозвана дървесина

Снимка: ЮЗДП
Снимка: ЮЗДП

Служители на Югозападното държавно предприятие спипаха камион с дублиран курс превозвана дървесина. Задържането стана при внезапна проверка на територията на Държавно горско стопанство - Самоков.

Днес в 13:30 часа е спрян камион, който е тръгнал от временен склад в 10:30 часа. При сравнение със снимката от фоторегистъра на ЮЗДП се вижда, че между нея и действително спряното за проверка превозно средство има разлика в натоварената дървесина (различни по дебелина и размер секции).

Използван е един и същи превозен билет и за двата курса. Камионът е придвижен до базата за съхранение на задържани вещи и материали на ТП „ДГС Самоков“, където ще бъде извършена обстойна проверка по случая.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини