Изложба връща век назад към тютюневата индустрия в град Мехомия

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

Община Разлог и Историческият музей в града канят жители и гости на откриването на гостуващата изложба на Исторически музей - Горна Оряховица. Експозицията е под надслов "Тютюн, Енфие и Сие".

Изложбата е посветена на 100 години от откриването на тютюневия склад на братя Каназиреви в град Мехомия /старото име на Разлог/, който дава препитание на стотици семейства, както и на 100 години от основаването на Тютюневопроизводителна кооперация ,,Места".

Откриването е в четвъртък, 18 април, от 17:30 часа в Исторически музей-Разлог. Посетителите ще видят куп интересни експонати, които ще ги върнат един век назад във времето.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини