Николая Събева от Банско спечели злато по бодибилдинг в Малта

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

Най-добрата в бодибилдинга в България – Николая Събева от Банско, оправда собствените си очаквания за успешно представяне на състезанието на Международната федерация по бодибилдинг и фитнес - DIAMOND CUP MALTA 2024.

На състезанието в Малта се явиха претенденти от цял свят. Николая Събева се състезава в „Свободна категория женска физика“. При изключително силна конкуренция момичето от Банско спечели най-високите оценки на журито и заслужено получи златен медал. Класирането носи на Николая и точки за световната ранг листа за 2024 година. Миналата година тя беше в Топ 10 в света.

Само след две седмици Николая Събева заминава за румънския град Тимишоара, където ще участва в отворения шампионат за Балканската купа. Нашата културистка е в изключително добра кондиция и специалистите очакват тя да направи отлично представяне в Румъния.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини