Много емоции предизвика футболен турнир в Якоруда, домакините спечелиха първото място

Снимка: Община Якоруда
Снимка: Община Якоруда
Много емоционален футболен турнир се проведе в продължение на 3 дни - от петък до вчера, в град Якоруда. Участие в надпреварата взеха и отбори от съседната община Белица. сили премериха тимовете на град Якоруда, село Черна Места, село Конарско, на бунцево, и на белишките села Дагоново и Бабяк.
 
На терена имаше много интересни моменти, а футболистите дадоха всичко от себе си, за да се класират на предните места. Властваше обаче феърплеят и съдиите ръководиха спокойно и професионално мачовете.
 
На трето място завърши отборът на село Бабяк, община Белица. Второто място заслужи тимът на друго белишко село - Дагоново.
 
Първото място напълно заслужено спечели отборът на домакините от град Якоруда.
 
Турнирът предизвика невиждан интерес. И през трите дни на футболните срещи стадионът беше пълен с почитатели на футбола.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини