С рев на мотори рокери стартираха новия сезон на полигона край Благоевград

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград
Празник за всички любители на рева на моторите, вятъра в косите и пламъка в очите се проведе днес на полигона край Благоевград. Там се събраха стотици рокери, любители на високите скорости, които откриха мотосезона и си пожелаха здраве и безаварийно шофиране.
 
На събитието присъства и кметът Методи Байкушев, който открои благотворителната дейност на рокерите и добрите им каузи. Градоначалникът им пожела все така добрите дела да са голямата им страст, а моторите да са само хоби. 
 
Мотористите повдигнаха въпроса и за инфраструктурата, която е от голямо значение за безопасността и на тях, и на всички участници в движението на пътя. Кметът ги увери, че скоро в Благоевград започва голямата кампания по запълване на дупки и основно ремонтиране на много улици.
 
По традиция бе отслужен водосвет за здраве, непосредствено след което мотористите направиха обиколка на основните булеварди на Благоевград. По време на празничната програма публиката наблюдава демонстрации на майсторско управление на мотори. За деветнадесета поредна година организаторите апелираха шофьорите да проявяват толерантност на пътя и да пазят мотористите. Организатор на събитието бе Николай Янчев, председател на Мотоклуб „Кралете на пътя".

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини