Емил Илиев: Община Струмяни е все по-позната не само у нас, но и зад граница!

Емил Илиев, снимка: Община Струмяни
Емил Илиев, снимка: Община Струмяни

Кметът на община Струмяни - Емил Илиев, поздрави всички жители и гости на вчерашния празник, който се състоя на площад „7 април“ в общинския център. Той говори емоционално и подчерта, че в този ден е важно всички да обединят чувствата си към родната община и сърцето на всеки един да се вълнува от радостта и емоциите на празничния ден, от надеждите и желанието заедно да продължат развитието на Струмяни като европейска община. Управникът изтъкна, че през изминалите четири динамични години са се постарали с екипа му да работят за благото и добруването на хората в община Струмяни.

„За бъдещето на нашата община - малка, но с все по-големи възможности и все по- позната не само у нас, но и зад граница. Защото има с какво да се гордеем - с трудолюбието и с гостоприемството ни, с прекрасната ни природа, с културните ни и исторически забележителности, с фестивала „Малешево пее и танцува“, със съхранените традиции“, каза още Емил Илиев.

Той благодари на всички, които обичат и помагат на община Струмяни. И призова, че е дълг на всички да запазят наследеното и да предадат на следващите поколения силния дух и традициите.

„Да бъдем здрави, по мъдри и по-смирени, по-отворени за взаимопомощ и солидарност към нуждаещите се. Да си помагаме взаимно, да бъдем съпричастни и да не забравяме -  развитието на нашата община зависи в най-голяма степен от нас независимо от трудностите. Пожелавам ви с настъпването на красивите пролетни празници Лазаровден и Цветница и в навечерието на един от най-почитаните християнски празници - Великден, да има в домовете ни повече здраве, мир, любов и надежда, повече вяра и смисъл да бъдем заедно и да създаваме по-добрия утрешен ден“, завърши словото си кметът Емил Илиев.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини