Съдия изпълнител пусна за продажба легендарния комплекс Бор в Благоевград

Съдия изпълнител пусна за продажба легендарния комплекс Бор в Благоевград

Съдия изпълнител пусна за продажба легендарния хотелски комплекс "Бор" в Ловния дом в Благоевград. Някогашната гордост на областния център се продава за 9,4 млн. лева. Началната тръжна цена е 80 процента от направената от вещо лице оценка на имота в размер на 11,8 млн. лв.

Още по темата тук: Старите хотелски перли в Благоевград тънат в петзвездна забрава  хотелски перли в Благоевград тънат в петзвездна забрава Ст

Комплексът е застроен върху площ от 1517 кв. м. , той е на два етажа и от години е изоставен на произвола на съдбата от досегашния му собственик.

Имотът е с ипотека от 1 март 2021 година. Предложенията от евентуалните купувачи ще бъдат отворена на 16 май.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини