Немската клиника в Гоце Делчев обмисля да разшири дейността си

Снимка: Пресцентър
Снимка: Пресцентър

Кметът на община Гоце Делчев проведе среща с ръководството на фондация „Символ на любовта", част от чуждестранната помощ на Свободните евангелски църкви на Германия. На срещата присъстваха Томас Шех- ръководител на Мисия Алианц, Йост Щалмид председател на управителния съвет на фондация „Символ на любовта" и ръководител „Чуждестранна помощ", Матиас Руф и Вилфрид Лил – членове  на УС на фондацията .

По време на срещата се обсъдиха идеи за разширяване на дейността на Немската клиника в Гоце Делчев по отношение лечение и профилактика на населението, партньорството с общината и с МБАЛ „Иван Скендеров", както и изпълнението на съвместни социални проекти. Хуманитарната организацията повече от 20 години подпомага общината чрез активно и ползотворно партньорство. През тези години бе изграден Дневен център „Символ на любовта" за лечение и профилактика на деца и младежи със специални потребности, както  и Немска клиника „Символ на надеждата" в гр. Гоце Делчев. В годините досега фондацията многократно е подпомагала и болницата с оборудване и медикаменти, както и с оказване на подкрепа на хора в затруднено положение.

Кметът на община Гоце Делчев благодари за отличното партньорство и направеното до сега. Желанието и на двете страни е това успешно партньорство да продължи и занапред, като се развива и разширява.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини