Нелина, Торино, Пашата и десетки самодейци веселят Струмяни на празника на общината

Снимка: Община Струмяни, архив
Снимка: Община Струмяни, архив

Община Струмяни ще чества своя празник с 6 дни по-късно от празничната дата - 7 април. Но настроението и музикалните изненади няма по нищо да отстъпват на предишните празници и ще вдъхновят жителите и гостите на общината. Тържеството ще се състои на площад "7 април", а началото му е утре, събота, в 17:00 часа.

Най-напред със своя талант ще блеснат децата от Детска градина "Патиланци" и учениците от Средно училище "Свети Паисий Хилендарски" - село Микрево. След това сцената ще разтърсят самодейците от читалищета в Струмяни, Илинденци и Микрево, както и Танцов ансамбъл "Малешевци" при НЧ "Братя Миладинови - 1936". 

Градусът на настроението ще се повиши с изпълненията на обичаната фолклорна певица Нелина и известниут музикален дует на Торино и Пашата, чиито латино ритми ще огласят площада в Струмяни. 

За всички присъстващи има още една изненада - огнено шоу, което ще спре дъха на деца и възрастни. Вечерта ще завърши с празнична заря.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини