Спипаха 3 кг амфетамини в кутии от натурален сок на Гюешево

Снимка: Пресцентър
Снимка: Пресцентър

2,978 кг амфетамини, пренасяни от криминално проявено лице, задържаха служители от отдел „Борба с наркотрафика“ към ТД „Митница"-София на ГКПП-„Гюешево", предаде Апелативна прокуратура-София.

Случаят е от 6 април. На изход от България е проверен автобус, пътуващ по маршрута София - Скопие. Установено е, че водачът е български гражданин с множество регистрирани криминални прояви. При извършената проверка на багажа му в две кутии от натурален сок е открито бяло прахообразно вещество, което при извършения полеви тест за наркотични вещества реагира положително за амфетамин.

Наркотикът е иззет. Шофьорът е задържан. С постановление на наблюдаващия прокурор той е привлечен в качеството на обвиняем и е задържан за срок до 72 часа.

Предстои днес да бъде внесено в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него. 

 
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини